Prevención e control da COVID‐19 en industrias da carne
2 de decembro de 2020.
Esta guía subliña que a especial relevancia da realización dunha coordinación de actividades empresariais eficaz para evitar a propagación do virus. É dicir, é esencial que se adopten medidas, de forma conxunta, para todos os traballadores que desenvolvan habitualmente a súa actividade na industria cárnica independentemente da empresa á que pertenzan e igualmente no caso de traballadores autónomos. Así mesmo, é básico que exista unha coordinación con aqueles que teñan que acceder a estes establecementos (por exemplo: transporte do gañado, recollida das canles, etc.) en prol de de previr a expansión da COVID‐ 19.
Siguenos tamén en LinkedIn se queres que che manteñamos informado.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FREMAP pon a disposición de empresas e traballadores o espazo web “Coronavirus. Que debes coñecer?” con ligazóns a información oficial publicada, vídeos divulgativos e carteis informativos sobre o coronavirus. Pincha para acceder e / ou comparteo: "https://prevencion-gl.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".