Canle de Prevención FREMAP

Estás en:

Contido da páxina

Prevención e control da COVID‐19 en industrias da carne

2 de decembro de 2020.

Esta guía subliña que a especial relevancia da realización dunha coordinación de actividades empresariais eficaz para evitar a propagación do virus. É dicir, é esencial que se adopten medidas, de forma conxunta, para todos os traballadores que desenvolvan habitualmente a súa actividade na industria cárnica independentemente da empresa á que pertenzan e igualmente no caso de traballadores autónomos. Así mesmo, é básico que exista unha coordinación con aqueles que teñan que acceder a estes establecementos (por exemplo: transporte do gañado, recollida das canles, etc.) en prol de de previr a expansión da COVID‐ 19.

Siguenos tamén en LinkedIn se queres que che manteñamos informado.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP pon a disposición de empresas e traballadores o espazo web “Coronavirus. Que debes coñecer?” con ligazóns a información oficial publicada, vídeos divulgativos e carteis informativos sobre o coronavirus. Pincha para acceder e / ou comparteo: "https://prevencion-gl.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

    AXENDA

    Xaneiro 2021
    Lun Mar Mér Xov Ven Sáb Dom
    1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31

    Lenda de cores:
    Cor de fondo dos días en que hai xornadas Xornadas, Cor de fondo dos días en que hai talleres Talleres e Cor de fondo dos días en que hai outros Outros.

    Filtro de eventos por:
    Ir ao inicio da páxina